Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό το αντίο από τη σύζυγο του 35χρονου που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη την ώρα που ήταν για ψάρεμα παρέα με τρεις φίλους του. Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. «Καλό ταξίδι άνδρα μου, στήριγμα μου, πατέρα των παιδιών μου, όπου και να πας …θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας! Τόσο άδικα, Τόσο ξαφνικά, όταν σε είχαμε περισσότερο ανάγκη,  καλό ταξίδι αγάπη μου! Όσα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, όσο δεν προλάβαμε να κάνουμε μαζί,  τόσα όνειρα που πάνε χαμένα..Να βρείτε πάντα χρόνο να μιλήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί…», αναφέρει σε ανάρτησή της η χήρα του 35χρονου Χρήστου.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Οπως αναφέρει το ekriti.gr, τέσσερις άνδρες ψάρευαν στα βράχια, στην περιοχή Αλυκές, όμως ένα μεγάλο κύμα χτύπησε τους 3 από τους 4 άνδρες και τους παρέσυρε μέσα στη θάλασσα. Οι δύο άνδρες κατάφεραν να βγουν και διεκομίσθησαν στο ΠΑΓΝΗ, όχι όμως και ο τρίτος, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα νεκρός. Στο σημείο έσπευσαν ένα αλιευτικό που βρισκόταν στην περιοχή, ένα σκάφος αναψυχής αλλά και σκάφος του Λιμενικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA