Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν από τις πιο σοκαριστικές στην Ελλάδα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γλίτωσε από θαύμα αλλά συνεχίζει να δίνει αγώνα για να καταφέρει κάποια στιγμή να βγάλει τη μάσκα, ωστόσο, η Εφη Κακαράντζουλα που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, τα επόμενα χρόνια θα βγει από τη φυλακή. 

Διαβάστε ακόμη: Μονή Πετράκη: Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας αναβαθμίζεται η κατηγορία στην επίθεση με βιτριόλι

Στην υπόθεση με βιτριόλι αυτό που σόκαρε ήταν και η κυνική και ψυχρή στάση που είχε η Εφη Κακαράντζουλα μέχρι και το τέλος της δίκης. Ποτέ δεν αντέδρασε, ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι, ποτέ δεν αντέδρασε ούτε όταν είδε τις φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι. Ενας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, Γιάννης Σγουρός, μιλά στον Alpha για την υπόθεση, για τα πρώτα λόγια της Έφης Κακαράντζουλα, αλλά και για τα βήματα που ακολούθησαν και έριξαν φως στην υπόθεση. Ο κ. Σγουρός ήταν και ο αστυνομικός που συνέλαβε την 26χρονη δράστιδα, ανέλυσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από την εργασία της άτυχης Ιωάννας όπου δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό. Ωστόσο, ανέφερε πως το πρώτο στοιχείο της Ασφάλειας ήταν οι πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί με το οποίο διέφυγε η Εφη Κακαράντζουλα.

Η σύλληψη της Εφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι

Αναφερόμενος στη σύλληψη της 36χρονης, ο αστυνομικός μετέφερε τα λόγια της: «Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;». Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν φτάσαμε στην πόρτα της. Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια. Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα και το καρτοτηλέφωνο. Σχεδίασε την επίθεση, την διέπραξε, θεώρησε ότι πέτυχε, αλλά δεν πέταξε τα πειστήρια. Ήταν τα τρόπαιά της», αναφέρει ο αστυνομικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA