Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επόμενη εβδομάδα ο 14χρονος που παραδόθηκε στην Αστυνομία θα δώσει DNA για να αποδείξει πως αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο πυροβολούσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Πέραμα. Η υπερασπιστική γραμμή δια στόματος Αλέξη Κούγια που έχουν κρατήσει οι 7 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που εμπλέκονται στο περιστατικό με την καταδίωξη στο Πέραμα και σκότωσαν τον 18χρονο Ρομά, είναι πως άλλος ήταν στο τιμόνι και όχι ο 14χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές. 

Όπως επιβεβαίωσε το πρωί η συνήγορος του νεαρού, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο πελάτης της θα μεταβεί στο Τζάνειο στον Πειραιά, προκειμένου να δώσει δείγμα DNA. Έτσι, θα μπορέσει να ταυτοποιηθεί αν πράγματι εκείνος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

Ο 14χρονος πριν περάσει την είσοδο της Εισαγγελίας Πειραιά είχε δηλώσει στις κάμερες: «Φοβηθήκαμε μην μας σκοτώσουν, γι' αυτό δεν σταματήσαμε εξαρχής. Μόλις σταματήσαμε, βάλαμε τα χεριά ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου και μετά έπεσα με το όχημα στις μηχανές τους, αλλά δεν υπήρχε κάποιος πάνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA