ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/10/2021 16:57

Πέραμα: DNA θα δώσει ο 14χρονος για να αποδείξει ότι οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο

Όπως επιβεβαίωσε το πρωί η συνήγορος του νεαρού, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο πελάτης της θα μεταβεί στο Τζάνειο στον Πειραιά, προκειμένου να δώσει δείγμα DNA. Έτσι, θα μπορέσει να ταυτοποιηθεί αν πράγματι εκείνος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πέραμα: DNA θα δώσει ο 14χρονος για να αποδείξει ότι οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο
Πηγή: APimages, Pexels
Ανάγνωση:

Την επόμενη εβδομάδα ο 14χρονος που παραδόθηκε στην Αστυνομία θα δώσει DNA για να αποδείξει πως αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο πυροβολούσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Πέραμα. Η υπερασπιστική γραμμή δια στόματος Αλέξη Κούγια που έχουν κρατήσει οι 7 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που εμπλέκονται στο περιστατικό με την καταδίωξη στο Πέραμα και σκότωσαν τον 18χρονο Ρομά, είναι πως άλλος ήταν στο τιμόνι και όχι ο 14χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές.

Όπως επιβεβαίωσε το πρωί η συνήγορος του νεαρού, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ο πελάτης της θα μεταβεί στο Τζάνειο στον Πειραιά, προκειμένου να δώσει δείγμα DNA. Έτσι, θα μπορέσει να ταυτοποιηθεί αν πράγματι εκείνος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

Ο 14χρονος πριν περάσει την είσοδο της Εισαγγελίας Πειραιά είχε δηλώσει στις κάμερες: «Φοβηθήκαμε μην μας σκοτώσουν, γι' αυτό δεν σταματήσαμε εξαρχής. Μόλις σταματήσαμε, βάλαμε τα χεριά ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου και μετά έπεσα με το όχημα στις μηχανές τους, αλλά δεν υπήρχε κάποιος πάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΑΜΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ