Μενού
  • Α-
  • Α+

Είδε τον φίλο και συνάδελφό του να πέφτει νεκρός δίπλα του, την ώρα που είχαν πάει μαζί να κάνουν μια δουλειά... ρουτίνας το περασμένο Σάββατο στη Νέα Ερυθραία. Ο ίδιος γλίτωσε από θαύμα, όταν ο 40χρονος «Σαμουράι» άρχισε να τους πυροβολεί και όπως εξομολογείται σε μια συγκλονιστική μαρτυρία του στο Live News «...μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγα δεν μπορεί, θα είναι αεροβόλο». Τα όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του, έμοιαζαν με σενάριο ταινίας τρόμου. Πίστεψε ότι οι σφαίρες ήταν ψεύτικες ή ότι το όπλο που κρατούσε ο δράστης, ήταν... αεροβόλο. Ακόμα και σήμερα του είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσει πως ο φίλος του ξεψύχησε με αυτόν τον φρικτό τρόπο δίπλα του, χωρίς να έχει φταίξει σε τίποτα.

Διαβάστε ακόμη: Κακοποιούσε τη μητέρα του ο δράστης - «Έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο»

Με δάκρυα στα μάτια από την τραυματική εμπειρία που έζησε, ο 43χρονος εργάτης σε εταιρεία φυσικού αερίου, βάζει τα γεγονότα σε μια σειρά και προσπαθεί να δώσει μια... λογική διάσταση σε όσα συνέβησαν: «Eκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό μου, ήταν η γυναίκα μου και ενώ μιλάω στο τηλέφωνο, ξαφνικά ακούω μία φωνή και γυρίζω και βλέπω τον δράστη, ο οποίος κοιτώντας τον Βασίλη εκείνη την στιγμή του λέει ''για τη σολομωνική που έκανες στο σπίτι μου, τώρα θα δεις'' και αμέσως αρχίζει και πυροβολεί ασταμάτητα», δήλωσε αρχικά ο 43χρονος τραυματίας.

Οι δύο άνδρες αιφνιδιάστηκαν. Δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. Ξαφνικά είδαν τον 40χρονο, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εργάζονταν, να τους σημαδεύει με το όπλο: «Όταν άκουσα την πρώτη σφαίρα, άρχισα να φωνάζω. Ο συνάδελφός μου πρόλαβε και του είπε ''τι είναι αυτό; Τι κάνεις;''. Εκείνος αφού πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Βασίλη, γύρισε προς τα εμένα και μου είπε: ''τώρα η σειρά σου''.

Νόμιζα ότι είναι κάποιο αεροβόλο κάτι, γυρίζω και προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το αυτοκίνητο της δουλειάς μας, εκεί που ήταν παρκαρισμένο. Νομίζω ότι έριξε και σε εμένα δύο σφαίρες, η μία με πέτυχε και άρχισα να φωνάζω πολύ δυνατά ''βοήθεια με σκοτώνει''. Είχε μουδιάσει όλο μου το πόδι, όλος μου ο κορμός από τη μέση και κάτω και ήταν φρικτός ο πόνος και λέω ''πώς γίνεται να πονάω τόσο πολύ;''. Σύρθηκα κοντά στον Βασίλη να δω τι κάνει και σκέφτηκα ότι θα πονάει πολύ γιατί ήταν πολύ πιο κοντά του». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA