Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη περιστατικό ωμής βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Ζεφυρίου στο Μενίδι. Μία 35χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της και με την κλοπή να καταγράφεται από γειτονική κάμερα. Ολα ξεκίνησαν όταν η ανυποψίαστη γυναίκα ξεκίνησε από την περιοχή της Κηφισιάς, όπου έκανε ανάληψη ποσού 2.000 ευρώ από τράπεζα.

Όταν έφτασε στο Ζεφύρι, ένα αυτοκίνητο (που προφανώς την παρακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή) τη χτύπησε στο πλάι. Φαινόταν ότι πρόκειται για ένα απλό τρακάρισμα, αλλά όταν κατέβηκε η οδηγός για να διαπιστώσει τη ζημιά που είχε προκληθεί από τη σύγκρουση, ο ένας από τους δύο δράστες, κατέβηκε από το άλλο όχημα και μπήκε στο δικό της για να της κλέψει την τσάντα.

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, εκείνοι τη χτύπησαν και μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητό της, με την ίδια να γαντζώνεται κυριολεκτικά πάνω στο καπό, προσπαθώντας να κρατηθεί και να εμποδίσει τους δράστες να διαφύγουν. Εκείνοι απτόητοι την έσυραν πάνω στο αυτοκίνητο σε μια απόσταση περίπου 400 μέτρων, μέχρι το πρώτο φανάρι που συνάντησαν κατά τη διαφυγή τους.

Τότε ένας από τους ληστές κατέβηκε από το αυτοκίνητο, την πέταξε στο δρόμο και τη χτύπησε στα χέρια και στα πόδια. Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση, αλλά τα ίχνη των δραστών χάθηκαν και στη συνέχεια το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Πάρνηθας. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δύο δραστών συνεχίζονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA