Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας έπεσαν την Παρασκευή (30/10) τρία άτομα σε περιοχές του Έβρου τα οποία διακινούσαν παράνομους μετανάστες. Συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μετανάστες.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο αργότερα στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμότειχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν έναν ακόμα αλλοδαπό, τον οποίο εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μετανάστες. Μετά από έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν είχε δηλωθεί κλοπή στις 25-10-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο περιπτώσεις δεν ήταν οι μόνες καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας, στα ΚΤΕΛ Σουφλίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι προμήθευσε σε δύο μετανάστες εισιτήρια του ΚΤΕΛ με προορισμό την Αθήνα, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα. Συνολικά κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τρία εισιτήρια και χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, Σουφλίου και Διδυμότειχου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA