Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια πατέρα και κόρης που κάλεσαν το 112 και ζήτησαν βοήθεια επειδή έχασαν τον προσανατολισμό τους στον Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας και κόρη επέβαιναν σε μηχανή η οποία ακινητοποιήθηκε σε δύσβατη περιοχή και επικοινώνησαν με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης.

Διαβάστε ακόμη: Αυστραλία: Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονης - Ελειπε με τον υπνόσακό της από το κάμπινγκ 

Σύμφωνα με το grtimes.gr, πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν μεταξύ Αρδαμερίου και Σαρακίνας και είναι καλά στην υγεία τους. Η επιχείρηση έλαβε αίσιο τέλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με τους εθελοντές διασώστες να φτάνουν στα ίχνη των δύο ατόμων, ακολουθώντας τα σημάδια από τις ρόδες της μηχανής

Στην επιχείρηση δεν συμμετείχε κανένα κλιμάκιο κρατικών αρχών. Πατέρας και κόρη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δήλωσαν πως δεν κινδυνεύουν και δεν ζήτησαν τη συνδρομή της. Ωστόσο, παρέμεναν από τις 20.30 (περίπου) που έκαναν την κλήση, μέχρι λίγο και μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου, σε άγνωστο για αυτούς στίγμα και χωρίς δυνατότητα διαφυγής, περιμένοντας να φτάσει η παροχή βοηθείας από 11μελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ). Πατέρας και κόρη οδηγήθηκαν από τα μέλη της ΕΟΔ σε ασφαλές σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.