ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/10/2021 09:28

Εκπτώσεις: Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου - Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Σε θέσεις... μάχης είναι πλέον οι καταναλωτές αφού από αύριο Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ανοίγει ο κύκλος των φθινοπωρινών εκπτώσεων οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 του μήνα - Τι πρέπει να προσέξουν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εκπτώσεις: Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου - Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Σε θέσεις... μάχης είναι πλέον οι καταναλωτές αφού από αύριο Δευτέρα 1η Νοεμβρίου ανοίγει ο κύκλος των φθινοπωρινών εκπτώσεων οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 του μήνα. Τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 18:00. Οι επαγγελματίες εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε αυτό το δεκαπενθήμερο για να αυξηθεί ο τζίρος την ώρα μάλιστα που η αγορά μπαίνει και σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Διαβάστε ακόμη: Black Friday 2021: Πότε πέφτει φέτος - Από πού πήρε το όνομά της

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του, κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Καφούνης, απευθυνόμενος στους καταναλωτές δηλώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές της Αθήνας παραμένουν ασφαλείς, τα καταστήματα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν να τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όσο μπορούν την αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μειωμένες τιμές των προς διάθεση προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ