Μενού
  • Α-
  • Α+

Δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε σε βάρος του γυναικοκτόνου που μαχαίρωσε 16 φορές την πρώην σύζυγό του και μητέρα 4 παιδιών στην Ιεράπετρα. Ο 54χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον θώρακα. Σύμφωνα με το MEGA ο 54χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (2/11) μετά την δίωξη που του ασκήθηκε για ανθρωποκτονία. Στο μεταξύ, δημοσιεύτηκε βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τις κινήσεις του 54χρονου πριν επιτεθεί στην 48χρονη Νεκταρία.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Είπαν ψέματα στον 54χρονο για να παραδοθεί – Οι τελευταίες αναρτήσεις της Νεκταρίας

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Κηδεύτηκε η Νεκταρία 

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου. Η εξόδιος ακολουθία για την Νεκταρία ξεκίνησε στις 14:00 το μεσημέρι, με πλήθος κόσμου να λέει το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Νεκταρία. Εκτός από τα παιδιά της αδικοχαμένης μητέρας, στην κηδεία έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου που ήθελε να πει ένα τελευταίο αντίο στην 48χρονη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ηλικιωμένη μητέρα της Νεκταρίας δεν γνωρίζει τις συνθήκες θανάτου της κόρης της. Η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η οικογένειά της δεν θέλησε να της αποκαλύψει την άγρια δολοφονία της Νεκταρίας από τον σύζυγό της.

Οπως αναφέρει το neakriti.gr, η τοπική κοινωνία στον Αμπελούζο Ηρακλείου δεν μπορεί να πιστέψει τη στυγνή δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, ενώ οι κάτοικοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη γυναίκα και πολίτες που την γνώριζαν από παιδί, δεν μπορούν να πιστέψουν την κατάληξη που είχε. Παράλληλα, καταδικάζουν το έγκλημα και τονίζουν πως το φαινόμενο των γυναικτονιών έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και πρέπει να σταματήσει, ενώ αποκάλυψαν πως η Νεκταρία πήγε για τελευταία φορά στο χωρίο της το καλοκαίρι του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA