Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ιδιαίτερα ατυχές σχόλιο έκανε ο Αρης Πορτοσάλτε τη στιγμή που ένας διανομέας έχασε τη ζωή του από έναν απρόσεκτο οδηγό στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή αυτό το τραγικό περαστικό, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασε: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον...» για να τον διακόψει η παρουσιάστρια της εκπομπής λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση...».

Διαβάστε ακόμη: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στην 16χρονη κόρη του νεκρού ντελιβερά

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα... Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά... Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/10) στη Θεσσαλονίκη, όταν διανομέας παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό ΙΧ που παραβίασε κόκκινο και έκανε κόντρα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Λίγο αργότερα ο άτυχος διανομέας κατέληξε στο νοσοκομείο.

https://twitter.com/MariaLykoura/status/1455041502586056709?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA