Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλές και έντονες είναι οι αντιδράσεις σε βίντεο που δείχνει προπονητή τζούντο να χαστουκίζει τη 13χρονη αθλήτριά του ύστερα από μία προσπάθειά της, η οποία μάλιστα ήταν και νικηφόρα. Οι αγώνες που μεταδίδονταν σε Live Streaming προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ανεμβολίαστοι γονείς προκάλεσαν αρχικά αμηχανία και στη συνέχεια ποικίλα αρνητικά σχόλια για την αντίδραση του προπονητή στην αθλήτριά του. 

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο προπονητής μίλησε για το συμβάν. Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την πράξη του είπε: «Ήθελα να την ξυπνήσω» είπε  και συνέχισε: «Μπατσούλες ήταν. Ο σκοπός δεν ήταν να την τραυματίσω. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε έτσι. Την έχω σαν κόρη μου. Πάνω στην ένταση έγινε. Η κακιά στιγμή ήταν». 

Παράλληλα, μίλησε και η μητέρα της 13χρονης αθλήτριας, η οποία στάθηκε στο πλευρό του προπονητή: «Είμαι χωρισμένη γυναίκα. Τα έχει σαν παιδιά του. Ήταν η κακιά στιγμή. Ο προπονητής είναι σαν δεύτερος πατέρα τους» και καταλήγει με την εξής άποψη: «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας»! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA