Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασχημη εξέλιξη είχε το ταξίδι 25 τουριστών από την Ελλάδα με προορισμό την Ιταλία. Συγκεκριμένα οι ταξιδιώτες που μετείχαν σε τουριστικό γκρουπ έχουν μπει σε καραντίνα σε νοσοκομεία και ξενοδοχεία της Βενετίας καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η διάγνωση έγινε στο Μέστρε, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την Γαληνοτάτη, όπου υποβλήθηκαν σε διαγνωστικό τεστ. Τα 8 κρούσματα απομονώθηκαν χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο Covid-19, 16 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στο Νοάλε και 2 στο πνευμονολογικό στο Ντόλο. 

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα το λεωφορείο με τους Έλληνες τουρίστες είχε αναχωρήσει στις 17:00 το απόγευμα από την πλατεία «Piazzale Giustiniani» με προορισμό το Βενέτο, όταν οι επιβάτες ανησύχησαν λόγω συμπτωμάτων που εμφάνιζαν δυο εξ αυτών. Το πούλμαν σταμάτησε σε φαρμακείο στο Μέστρε και υποβλήθηκαν σε rapid test, όπου διαπιστώθηκε ότι πολλοί από αυτούς ήταν θετικοί στην Covid-19. Ειδοποιήθηκε υγειονομικό προσωπικό (δύο νοσηλευτές, δύο γιατροί και δύο διοικητές) στο σημείο, ενώ ζητήθηκε από τους τουρίστες να παραμείνουν μέσα στο λεωφορείο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA