Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο άνοιξε τον δρόμο για την απαλλαγή του Νίκου Μανιαδάκη, προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Ο Νίκος Μανιαδάκης κατηγορείτο για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, κατηγορία που τού απαγγέλθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Novartis. Μετά από την εξέλιξη αυτή, δικαστικό συμβούλιο θα εξετάσει από την αρχή την υπόθεση και την εμπλοκή του κ. Μανιαδάκη και θα αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση. Να σημειωθεί ότι σε πρώτο βαθμό τόσο τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, όσο και η εισαγγελέας είχαν απαλλάξει τον Νίκο Μανιαδάκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis, ωστόσο αργότερα η εισαγγελική αρχή τον κατέστησε κατηγορούμενο για χρηματισμό, χάνοντας έτσι την προστασία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA