Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, τον περασμένο Μάιο. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «LIVE NEWS» του Mega. Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα, το βράδυ κατά το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη μητέρα του παιδιού του. 

Η πρώτη εικόνα αφορά μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού, το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε. Ο ίδιος ο πιλότος είχε πει στους αστυνομικούς ότι τον σκύλο τον σκότωσε για δύο λόγους: Για να πείσει ότι μπήκαν αδίστακτοι ληστές στο σπίτι, οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί και για να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο συνάδελφός του πιλότος ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του.

Η δεύτερη φωτογραφία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης, ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι, όπου φαίνονται η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και στην άκρη το κρεβάτι.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν φοβόταν για παράλληλη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στο μεταξύ, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα για πιθανή σχέση που διατηρούσε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου πιστεύει ότι σταμάτησαν οι συνεδρίες με την 20χρονη Καρολάιν γιατί θα είχε πει στον σύζυγό της πως είχε φοβίες για ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Δύο μήνες μετά τη δολοφονία της κοπέλας από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στο μεταξύ είχε ομολογήσει, η Ελένη Μυλωνοπούλου αποκάλυψε σε νέα κατάθεση που έδωσε στις 19 Ιουλίου, ακόμη ένα πρόβλημα που απασχολούσε την 20χρονη και, ίσως, αποτελούσε και μία από τις βασικές αιτίες για τους καβγάδες που είχαν. «Θεωρώ πως ο λόγος που σταμάτησαν οι συνεδρίες είναι ότι, σε κάποιον καβγά, η Καρολάιν είχε πει στον Μπάμπη πως μου είχε εκφράσει τις φοβίες της για το σπίτι, για τη δουλειά του, για την ύπαρξη τρίτου προσώπου» είπε η Ελένη Μυλωνοπούλου σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Καρολάιν μίλησε για πρώτη φορά στη σύμβουλο ψυχικής υγείας για το θέμα που την προβλημάτιζε. Και αποκάλυψε τις υποψίες της ότι ο σύζυγός της την απατά με μια γνώριμή του από το παρελθόν. «Η Καρολάιν μού παραπονέθηκε ότι ο Μπάμπης κάποιες Κυριακές φεύγει για δουλειά, γεγονός που δεν της άρεσε. Επίσης, είπε ότι δεν της άρεσε η δουλειά του Μπάμπη και η συναναστροφή του με άτομα του γυναικείου φύλου στον εργασιακό του χώρο, με τα οποία αυτός διατηρούσε σχέση μέχρι το 2015», είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια συνάδελφο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2015 έως τις αρχές του καλοκαιριού του 2016. Η Ελένη Μυλωνοπούλου ρώτησε στη συνέχεια τον πιλότο αν πράγματι έλειπε τις Κυριακές από το σπίτι. «Ο Μπάμπης μου επιβεβαίωσε πως πράγματι μια Κυριακή πήγαινε κάπου κάποιους πελάτες και η Καρολάιν τον έφερνε σε δύσκολη θέση γιατί τον έπαιρνε συνέχεια στο τηλέφωνο. Εγώ τότε προσπάθησα να τη δικαιολογήσω και του είπα ότι είναι φυσιολογικό να της λείπει μια μέρα που είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί και εκείνος ήταν στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

Στην πορεία των συνεδριών, η Καρολάιν άρχισε να ανοίγεται περισσότερο και είπε στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πως φοβάται, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε τι συνίσταται ο φόβος της. «Όταν τη ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο, δεν μου απάντησε», κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

«Ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ούτε φυσικά καμία παράλληλη σχέση. Τόσο κατά την προανάκριση όσο και κατά την ανάκριση, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή ετέρου προσώπου. Αυτά τα οποία αναφέρονται είναι μυθοπλασίες», δηλώνει στη Realnews ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA