Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κίνηση του γνωστού χορογράφου και influencer, Τάσου Ξιαρχό, να τραβήξει βίντεο και να σχολιάσει αρνητικά τα περιττά κιλά μιας άγνωστής του κοπέλας, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο με φίλη του, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στο Διαδίκτυο και όχι μόνο. Θερμό κύμα συμπαράστασης δημιουργήθηκε στα social media για τη νεαρή κοπέλα από επώνυμες Ελληνίδες που ανέβασαν φωτογραφίες τους φορώντας μπλουζάκια με ρίγες, με τα αρνητικά σχόλια τόσο εκεί όσο και στις εκπομπές της πρωινής ζώνης να «πέφτουν βροχή» για τον Τάσο Ξιαρχό.

Έτσι, σε μία κίνηση ευγνωμοσύνης η Μαίρη, το άγνωστο κορίτσι του βίντεο με τα «περιττά» κιλά αλλά και τις... χιλιάδες σκάλες επιπέδου παραπάνω, προχώρησε σε μία δική της ευχαριστήρια ανάρτηση προς όλους όσοι την υποστήριξαν με ένα διάπλατο χαμόγελο και φυσικά φορώντας την αγαπημένη της ριγέ μπλούζα!

Την ώρα που το εν λόγω κορίτσι χάριζε στους διαδικτυακούς της φίλους το πιο γλυκό της χαμόγελο, ο Τάσος Ξιαρχό απασχολούσε τις αστυνομικές Αρχές με την εξαφάνισή του, ενώ αργότερα αποκάλυψε πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας 50 χάπια. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τους αστυνομικούς τον έψαχνε εναγωνίως και ο πατέρας του, ο οποίος ζούσε με την αγωνία για την τύχη του παιδιού του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA