ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/11/2021 08:34

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη παρασύρθηκε από φορτηγό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια νεαρή ποδηλάτισσα, κατά πληροφορίες ανήλικη, η οποία βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού - Σφηνώθηκε κάτω από τις πίσω ρόδες του βαρέως τύπου οχήματος

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Ανήλικη παρασύρθηκε από φορτηγό
Θεσσαλονίκη: Ανήλικη παρασύρθηκε από φορτηγό
Ανάγνωση:

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια κατά πληροφορίες ανήλικη ποδηλάτισσα, που παρασύρθηκε από φορτηγό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ η ποδηλάτισσα που φορούσε κράνος, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βαρέως τύπου οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι εικόνες από το συμβάν είναι σοκαριστικές.

Το ποδήλατο έχει εγκλωβιστεί κάτω από τις πίσω ρόδες του φορτηγού. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Open TV ότι «η γυναίκα ήταν αναίσθητη, είχε αίματα, μώλωπες. Ηταν σφηνωμένη κάτω από τις ρόδες. Ο οδηγός δεν την είδε, ήταν σοκαρισμένος. Δεν έτρεχε με ταχύτητα το φορτηγό γιατί είχε κίνηση στην Αγίου Δημητρίου.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστριψαν ταυτόχρονα στην Αγίου Δημητρίου και το ποδήλατο βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που έπεφτε μάλιστα και βροχή δυσκολεύοντας κίνηση κι ορατότητα των οχημάτων. Η ποδηλάτισσα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗ ΦΟΡΤΗΓΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ