Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατέληξε δυστυχώς η νεαρή ποδηλάτισσα -κατά πληροφορίες ανήλικη-, που παρασύρθηκε από φορτηγό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ η ποδηλάτισσα που φορούσε κράνος, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βαρέως τύπου οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι εικόνες από το συμβάν είναι σοκαριστικές.

Το ποδήλατο έχει εγκλωβιστεί κάτω από τις πίσω ρόδες του φορτηγού. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Open TV ότι «η γυναίκα ήταν αναίσθητη, είχε αίματα, μώλωπες. Ηταν σφηνωμένη κάτω από τις ρόδες. Ο οδηγός δεν την είδε, ήταν σοκαρισμένος. Δεν έτρεχε με ταχύτητα το φορτηγό γιατί είχε κίνηση στην Αγίου Δημητρίου.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστριψαν ταυτόχρονα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα και το ποδήλατο βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που έπεφτε μάλιστα και βροχή δυσκολεύοντας κίνηση κι ορατότητα των οχημάτων. Η ποδηλάτισσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και δυστυχώς κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA