Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κατώφλι των φυλακών περνά αυτή την ώρα ο 54χρονος γυναικοκτόνος της Ιεράπετρας, ο οποίος δολοφόνησε με ειδεχθή τρόπο την πρώην σύζυγό του και μητέρα 4 παιδιών, Νεκταρία M. Νωρίτερα, ο γυναικοκτόνος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης προκειμένου να απολογηθεί και δήλωσε μετανιωμένος, ωστόσο, η αγριότητα του εγκλήματός του άφησε... ασυγκίνητους ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο

Ο 54χρονος, δεν προσήλθε με δικηγόρο κι έτσι του ορίστηκε μία συνήγορος υπεράσπισης από τη λίστα των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, η οποία στις δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 54χρονος ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, Απόστολο Λύτρα, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά πολλές φορές στο παρελθόν. Σε μία εξ αυτών, η μεγάλη κόρη του, είχε υποβάλλει μήνυση κατά του πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία. Παράλληλα, φίλη της δολοφονημένης γυναίκας, είπε στον Alpha ότι είχε καταθέσει δύο φορές ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, ενώ τον είχε καταγγείλει για απειλές, μία φορά τον περασμένο Σεπτέμβρη κι άλλη μία, μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία.

Το χρονικό του φονικού

Ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην 48χρονη, στον εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να συζητήσει για εργασία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα που έχασε ακαριαία τη ζωή της, είχε δεχθεί 16 μαχαιριές στο σώμα της και νωρίτερα την είχε χτυπήσει με τη μηχανή στην οποία επέβαινε. Ο 54χρονος μετά το αιματηρό περιστατικό στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, απειλούσε επί ώρες ότι θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από ύψωμα σε γκρεμό, πλησίον του σημείου όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA