Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Κυριακή ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα, το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το grtimes, σε βάρος του 21χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 21χρονος -πατέρας δύο παιδιών- δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και πολύ συχνά οδηγούσε το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να είναι του θείου του και μάλιστα το είχε ξανατρακάρει.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 47χρονος διανομέας προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος το οποίο χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA