Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με πέτρες εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν Ρομά νωρίς το βράδυ της Τρίτης στο Μενίδι. Οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. είχαν σταματήσει για λίγο και τρεις νεαροί, βρήκαν ευκαιρία να τους πετάξουν πέτρες, ενώ διέφυγαν με αγροτικό όχημα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρόλαβαν και σημείωσαν τον τύπο του οχήματος και τις πινακίδες κυκλοφορίας, ζήτησαν ενισχύσεις και ΟΠΚΕ εγκλώβισε το αγροτικό όχημα με τους τρεις Ρομά, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ οι εμπλεκόμενοι υποστήριξαν ότι είχαν δανειστεί το αυτοκίνητο. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι στην ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί γενικότερα συναγερμός για τέτοια περιστατικά στη Δυτική Αττική, λόγω της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, περιπολικό είχε δεχθεί επίθεση με πέτρες στο Ζεφύρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA