ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/11/2021 10:55

To παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά - Η συγκινητική ανάρτηση του ιδιοκτήτη

Το βιβλιοπωλείο - παλαιοπωλείο εγκαθίσταται σε νέο, μόνιμο χώρο και φιλοδοξεί να καταστεί σημείο αναφοράς και προσφοράς των υπηρεσιών του στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
To παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά - Η συγκινητική ανάρτηση του ιδιοκτήτη
Πηγή: facebook
Ανάγνωση:

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός ιδιοκτήτης του Παλαιοβιβλιοπωλείου των Αστέγων, Λεωνίδας Κουρσούμης, ενημερώνει πως το βιβλιοπωλείο ετοιμάζεται προκειμένου να δεχτεί ξανά τους επισκέπτες του. Η ίδια ανάρτηση λίγο αργότερα δημοσιεύτηκε και στην επίσημη σελίδα που διατηρεί το βιβλιοπωλείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βιβλιοπωλείο - παλαιοπωλείο εγκαθίσταται σε νέο, μόνιμο χώρο και φιλοδοξεί να καταστεί σημείο αναφοράς και προσφοράς των υπηρεσιών του στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όπως ο ίδιος σημειώνει στις αναρτήσεις του γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να καλυφθούν τα έξοδα της μεταφοράς των βιβλίων και των επίπλων αλλά και εκείνα της ανακαίνιση του νέου χώρου προκειμένου να μπορούν άμεσα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.

«Οφειλή ευγνωμοσύνης. Τρεις συνάνθρωποί μας στήριξαν για το βάψιμο του μόνιμου χώρου: Μας στήριξαν ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ κυρία Πίστη Κρυσταλλίδου. Τους οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας και διότι έδειξαν με τα γρήγορα αντανακλαστικά τους πως στέκονται εμπράκτως σε προσπάθειες ανθρώπων που θέλουν να γυρίσουν ξανά το χαρτί της ζωής τους. Το βάψιμο όλων των επιφανειών του μόνιμου χώρου έγινε με την γενναιόδωρη προσφορά αυτών των τριών ανθρώπων οι οποίοι έχουν δει από την αρχή την προσπάθεια μας», σημειώνει στην ανάρτηση σου ο κ. Κουρσούμης.

«Έχουν σταθεί με το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και όταν έμαθαν πως δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να βάψουμε για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την λειτουργία του, αμέσως συνέτρεξαν και ανέλαβαν το έξοδο αυτό. Σήμερα δείχνω πολλές, από τη χαρά και την ουσιαστική στήριξη, φωτογραφίες με τη μεταμόρφωση που έχει γίνει στον χώρο μετά το βάψιμο. Πιστεύουμε πως με λίγη ακόμα προσπάθεια δηλαδή δουλειά για να καλύψουμε και τον εξοπλισμό σε υπολογιστές σύντομα θα ανοίξουμε. Αυτός θα είναι σύντομα ο μόνιμος χώρος για το "παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων"», καταλήγει στο μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΣΤΕΓΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ