Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενέδρα σε έναν 45χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στην περιοχή του Ζωγράφου, έστησαν τα ξημερώματα της Κυριακής δύο ληστές με σκοπό να αρπάξουν τα χρήματα που πιθανότατα γνώριζαν ότι είχε πάνω του ο επιχειρηματίας.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο που κόβει την ανάσα από τη ληστεία στο Μενίδι - Γυναίκα πάνω στο καπό ΙΧ προσπαθεί να εμποδίσει ληστές

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 02:20 τα ξημερώματα, με τον 45χρονο να δέχεται επίθεση από τους δύο κακοποιούς που φορούσαν κουκούλες την ώρα που έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας που διαμένει. Στόχος τους ήταν το τσαντάκι που είχε στη μέση του ο Αλβανός ιδιοκτήτης το ψητοπωλείου, ενώ όταν αυτός αντιστάθηκε τον χτύπησαν στο κεφάλι με άγνωστο, με ένα στιλέτο έκοψαν το λουρί από το τσαντάκι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, στη βιασύνη τους να φύγουν από το σημείο της ληστείας τους έπεσε το μαχαίρι, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στην περιοχή για να αναζητήσουν τους δύο κακοποιούς. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου ο 45χρονος, στο τσαντάκι είχε προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι περιέγραψε στους αστυνομικούς τους δύο δράστες, εστιάζοντας στα γαλανά μάτια του ενός όπως φαινόταν μέσα από την κουκούλα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA