Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση της πτώσης του μικρού κοριτσιού από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου μένει η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Το παιδί ζει από θαύμα και είναι -ευτυχώς- εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, καθώς η σφοδρότητα της πτώσης ανακόπηκε από δέντρο και τέντα πριν πέσει στο έδαφος, ενώ γιατρός που περνούσε τυχαία από το σημείο, παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ο πατέρας, αλλά και ο θείος του παιδιού μίλησαν στο Mega και έδωσαν πληροφορίες, αλλά και την εκδοχή για το πώς συνέβη το ατύχημα και αν υπήρχε ενήλικας να επιτηρεί το παιδί.

«Το παιδί είναι καλά, Η σύζυγός μου, μου είπε ''ήμουν στο μπάνιο'' και ότι έπεσε κάτω και δεν θυμάται μετά τίποτα. Μέχρι το πρωί ήταν στην αστυνομία και έδινε κατάθεση, αλλά τι τους είπε εκεί δεν ξέρω. Εγώ πήγα στο σχολείο να πάρω το παίδι και ο διευθυντής μου είπε τι είχε συμβεί».

Ο θείος του παιδιού πρόσθεσε: «Το παιδί είχε φύγει νωρίτερα από το σχολείο με τη μαμά του, πήγαν για κάποια ψώνια και όλα έγιναν μόλις επέστρεψαν στο διαμέρισμα. Η μαμά του ήταν εκεί, όπως και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του».

Το περιστατικό συνέβη στη μια μετά το μεσημέρι και οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τι ακριβώς συνέβη: «Η κατάσταση είναι τραγική. Ξαφνικά εκεί που δουλεύαμε ακούσαμε έναν ήχο και έναν θόρυβο να σκάει στα πλακάκια. Τρέχουμε και βλέπουμε ένα κορίτσι που δεν ανέπνεε, έτρεχε αίμα από το στόμα, μας κόπηκαν τα πόδια. Πήρα αμέσως το 166 και για καλή του τύχη εκεί ήταν ένας γιατρός, του έκανε μαλάξεις και μέσα σε λίγα λεπτά επανήλθε. Απορούσαμε όλοι πως σκαρφάλωσε και έπεσε το παιδί»

Ο πατέρας του κοριτσιού, είπε πως πιθανότατα σκαρφάλωσε: «Ακούστηκε ότι το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι να πάρει μια ομπρέλα κλπ. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε υπάρχει τρύπα στα κάγκελα. Το ύψος του μπαλκονιού είναι περίπου στο ένα μέτρο και θεωρώ ως πιο πιθανό το παιδί να σκαρφάλωσε και να έπεσε. Ευτυχώς, οι γιατροί μάς είπαν ότι έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο με κάποια κατάγματα και λίγες γρατζουνιές στο πρόσωπο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA