Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο άνδρες ηλικίας 31 και 63 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του Οφρυνίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία λίγο πριν από 23:00, δύο φορτηγά συγκρούστηκαν μετωπικά με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο οδηγών.

Το ένα φορτηγό μετέφερε άλευρα από τη Δράμα προς την Αθήνα και το άλλο είχε προορισμό τη Νέα Πέραμο. Οι φωτογραφίες του kavalapost είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης μεταξύ των δύο οχημάτων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνει πως: «Την 3-11-2021 και ώρα 22.40΄, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, φορτηγό (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και των δύο οδηγών». Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA