Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα πυκνό πέπλο ομίχλης κάλυψε το βράδυ της Παρασκευής (5/11) πολλές περιοχές των Χανίων προκαλώντας σημαντικά προβλήματα κυρίως στις αναχωρήσεις και αφίξεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων. Συγκεκριμένα, η πτήση ΟΑ 344 από Αθήνα για Χανιά που επρόκειτο να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 21:55, ακυρώθηκε και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, η πτήση της Sky Express Αθήνα - Χανιά με ώρα αναχώρησης 21:20 απογειώθηκε για την Κρήτη με σημαντική καθυστέρηση και αναμενόταν η άφιξή του στα Χανιά λίγο μετά τις 23:00. Μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει και για την πτήση Χανιά - Αθήνα με ώρα αναχώρησης 21:55, ενώ ως νέα ώρα αναχώρησης δίδεται η 23:50.

Επιπλέον, ακυρώθηκε πτήση από Χανιά προς Στοκχόλμη, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει στις 21:20. Να σημειωθεί πως μέχρι το απόγευμα όλες οι πτήσεις έγιναν κανονικά, ενώ τα προβλήματα εμφανίστηκαν μετά τις 21:00 το βράδυ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA