Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφοδο σε οικισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική. Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από αξιωματικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, των Τμημάτων Ασφαλείας Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μεγαρέων, του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου, της ΟΠΚΕ και της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης τρία άτομα (τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός) για - κατά περίπτωση - ρευματοκλοπή, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, έρευνες σε 4 σπίτια και κατασχέθηκαν: 4 καραμπίνες, περίστροφο, γεμιστήρας, 41 φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων, ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίου και ένα δενδρύλλιο κάνναβης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA