Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μέθη δεν είναι καλή σύμβουλος... Ιδίως όταν κρατάει κάποιος τιμόνι. Ενας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, αποπειράθηκε να εισβάλει με το αυτοκίνητό του σε μπαρ στην οδό Αγγελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επειδή του αρνήθηκαν την είσοδο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που είχε πάρει αρκετά ποτά από κατάστημα της περιοχής με τη μέθοδο του take away, άρχισε να παραπατά. Τότε ο ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος αρνήθηκε να του δώσει ακόμη ένα ποτό και ο μεθυσμένος άντρας έγινε έξω φρενών. Μπήκε μέσα στο αμάξι του κι επιχείρησε να κινηθεί προς την είσοδο του καταστήματος, όμως ευτυχώς, με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στη συνέχεια ο άντρας πέρασε τον δρόμο, παραπάτησε και χτύπησε στο κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και δεν υπέβαλε μήνυση, παρότι ο παρολίγον δράστης της επίθεσης με το αυτοκίνητο, θα μπορούσε όχι μόνο να προκαλέσει ζημιές στην επιχείρηση, αλλά και να θέσει σε κίνδυνο παιδικές ζωές κι όχι μόνο, καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη παιδικό πάρτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA