Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η μητέρα του 44χρονου που εργαζόταν στο μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη είναι συντετριμμένη για τον χαμό του παιδιού της, ανατριχιάζουν οι περιγραφές που έδωσε ο φερόμενος ως συνεργός του δράστη της ληστείας μετά φόνου που έγινε σε ψιλικατζίδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην προανακριτική του απολογία ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός του δράστη έδωσε λεπτομερείς περιγραφές στους αστυνομικούς για τον τρόπο που ο 27χρονος δολοφόνησε τον 44χρονο.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο συνεργός του δράστη φέρεται να ανέφερε ότι πρώτα χτύπησε τον 44χρονο υπάλληλο με τη λαβή του όπλου. Στη συνέχεια, όταν πήγε να φύγει, το θύμα, στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει, τον έπιασε από το πόδι και τότε γύρισε και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Στον εισαγγελέα ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρισκόταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη, ισχυριζόμενος, όμως, ότι δεν γνώριζε πως ο 27χρονος επρόκειτο να ληστέψει το ψιλικατζίδικο αλλά ούτε και να σκοτώσει τον 44χρονο. Υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα». Στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αιματηρή ληστεία κατά την αποχώρησή του δεν απάντησε.

Κακουργηματική δίωξη στους δράστες 

Ποινική δίωξη άσκησε νωρίτερα τη Δευτέρα η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών σε βάρος των δύο ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση της φονικής ληστείας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο. Πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ως δράστης της ληστείας μετά φόνου και τον 35χρονο Έλληνα συνεργό του.

Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον πρώτο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία και στον δεύτερο για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Και οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως διαθέτουν ποινικό παρελθόν και είναι γνώριμοι των αστυνομικών Αρχών.

Μητέρα 44χρονου: «Να ηρεμήσει η ψυχούλα του παιδιού μου»

Η μητέρα του 44χρονου που πυροβόλησε στο κεφάλι ο 27χρονος ληστής μέσα στο μίνι μάρκετ στην Τούμπα δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τι συνέβη. Μετά τον άντρα της έχασε και το παιδί της. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο δραστών που λήστεψαν και σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο καταστήματος ψιλικών στην οδό Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή Live News στο MEGA και εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη σύλληψη τους. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και την Αστυνομία που έκανε τη δουλειά της. Δικαιώθηκε το παιδί μου. Επιασαν τους δολοφόνους. Η ψυχούλα του να ηρεμήσει και η δικιά μου η ψυχή», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 44χρονου που έχασε τη ζωή του στη ληστεία μετά φόνου.

«Δεν το περίμενα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου τα σκοτώνουν. Δεν περίμενα και το δικό μου το παιδί να φτάσει σε αυτό το τέλος», σημείωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA