Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη με 42 μαχαιριές, σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου διέμενε στο Βόλο. Ο άνδρας υποστήριξε πως δεν ήταν ο εαυτός του όταν σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Συνελήφθη ο 39χρονος για τη δολοφονία της νονάς του

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο 39χρονος κρυβόταν σε σπίτι στον Βόλο και ισχυρίστηκε πως είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς μία νάιλον συσκευασία με υπολείμματα κάποια ουσίας. Ομολόγησε πως δολοφόνησε την 75χρονη μέσα στο διαμέρισμά της, τη μετέφερε στο υπόγειο και στη συνέχεια καθάρισε το σπίτι. Έπειτα, πήγε στο δικό του διαμέρισμα και κοιμήθηκε. Ο 39χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

42 μαχαιριές 

Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης γυναίκας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται την Πέμπτη μεταξύ 12 – 2 το μεσημέρι. Η κηδεία της άτυχης 75χρονης θα γίνει την Τρίτη 9 Νοεμβρίου.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 75χρονη βοηθούσε οικονομικά τον κατηγορούμενο που είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα. Εικάζεται ότι και πριν μερικές μέρες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε και την σκότωσε. Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 75χρονης. 

«Δεν ήταν ο εαυτός του» 

Ο πατέρας του 39χρονου μίλησε στον ALPHA και υποστήριξε πως «δεν είχε κανένα πρόβλημα και δεν έμενε εδώ πέρα. Δούλευε ως ντελίβερι το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Εγώ είχα να τον δω μία εβδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης». Στην ερώτηση αν είχε σχέσεις με τη νονά του, ο πατέρας του είπε: «Μπορεί να είχε σχέσεις… Πού και πού έλεγε». 

Συγκλονισμένη είναι και η μητέρα του 39χρονου από την είδηση ότι ο γιος της φέρεται να διέπραξε το έγκλημα. «Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος του ο εαυτός. Δεν ήταν το παιδί μου, δεν είναι το παιδί μου αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση αν του χρωστούσαν χρήματα ή τα χρειάζονταν, η μητέρα του είχε άγνοια. «Δεν ξέρω, δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό», σημείωσε.

Η αδερφή του θύματος ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης την είχε ρωτήσει για την εξαφάνισή και αν είχαν κάποιο νέο: «Ναι ήρθε για λίγο και έφυγε. Με μια φίλη της αδερφής μου είχε συνεννοηθεί. Έχω τον είδα μόνο για πέντε λεπτά που έφευγε. Η αδερφή μου δεν φοβόταν». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA