Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 12.20 το μεσημέρι της Τρίτης (9/11) ο 35χρονος προπονητής τένις προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και από τότε κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, με τους γονείς των παιδιών που έκαναν την εν λόγω καταγγελία στην Αστυνομία να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία και τον ίδιο να περιγράφει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα. Όταν οι γονείς απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και έφτασαν στην 19χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία ο 35χρονος φέρεται να ασελγούσε για περισσότερα από πέντε χρόνια (σ.σ. απ' όταν εκείνη ήταν 13,5 ετών). Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, η ζωή του φαίνεται πως περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες με αφορμή τουρνουά τένις, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο 35χρονος Χ.Δ. τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, νοίκιαζε σπίτι περίπου 200 μέτρα μακριά από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από 6 μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει. Ο προπονητής υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και δεν ξέρει γιατί τον «έμπλεξαν» σε αυτή την υπόθεση

Μετά την απολογία του στον ανακριτή και εφόσον διαταχθεί η προφυλάκιση του, είναι δεδομένο ότι η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων θα ζητήσει εισαγγελική άδεια για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του 35χρονου προπονητή τένις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA