Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση κατά του Νίκου Κουρή εξαπέλυσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου «οι αναμνήσεις ενός κοριτσιού». Τον χαρακτήρισε «σφετεριστή» και υποστήριξε πως «είναι για γέλια» ενώ ο Νίκος Κουρής είπε «δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σχετικά με την αδερφή μου». 

Διαβάστε ακόμη: Μίκης Θεοδωράκης: Σκληραίνει η κόντρα του Νίκου Κουρή με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετά τη διαθήκη

«Νιώθω πολύ ευχαριστημένη που το βιβλίο μου έχει πάρει σάρκα και οστά. Η γραφή είναι αρκετά κοριτσίστικη, είναι σαν να διαβάζεις κείμενα από ένα μικρό κοριτσάκι. Αν γράψω ξανά βιβλίο, θα είναι σχετικό με την περιπέτειά μου μετά τον θάνατο του πατέρα μου», δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην κάμερα του ALPHA. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νίκο Κουρή, καθώς και στο πολυσυζητημένο τεστ DNA, στη διαδικασία του οποίου, η ίδια τελικά δεν παραβρέθηκε. «Δεν θέλω να το σχολιάσω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Μπορεί κι εσύ να με φωνάξεις μία ημέρα και να κάνουμε ένα τεστ. Είναι το ίδιο πράγμα για 'μένα. Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής, μην με ρωτάς άλλο γιατί είναι για γέλια», κατέληξε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA