Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο προπονητής τένις που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του. Ο κατηγορούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει γι' αυτά που πραγματικά έπραξε κι όχι γι' αυτά που τον κατηγορούν.

Διαβάστε ακόμη: Προπονητής τένις: Οι αναρτήσεις του στο Facebook με ανήλικες αθλήτριες σήμαναν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Ο προπονητής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, με τους γονείς των παιδιών που έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία και τον ίδιο να περιγράφει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα. Όταν οι γονείς απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και έφτασαν στην 19χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία ο 35χρονος φέρεται να ασελγούσε για περισσότερα από πέντε χρόνια (σ.σ. απ' όταν εκείνη ήταν 13,5 ετών). Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, η ζωή του φαίνεται πως περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες με αφορμή τουρνούα τένις, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο 35χρονος Χ.Δ. τα τελευταία περίπου δύο χρόνιανοίκιαζε σπίτι περίπου 200 μέτρα μακριά από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από 6 μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει. Ο προπονητής υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και δεν ξέρει γιατί τον «έμπλεξαν» σε αυτή την υπόθεση.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή και εφόσον διαταχθεί η προφυλάκιση του, είναι δεδομένο ότι η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων θα ζητήσει εισαγγελική άδεια για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του 35χρονου προπονητή τένις.

«Κανένας βιασμός, είχε μια σχεσούλα», λέει ο πατέρας του προπονητή τένις

Οι δηλώσεις του πατέρα του προπονητή προκαλούν αίσθηση, καθώς υποστηρίζει ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του παιδιού του. Ο πατέρας του προπονητή, μιλώντας στο MEGA, επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από την στιγμή που «υπήρχε η συναίνεση της μικρής».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έγινε μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα», αναφέρει. «Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουνε και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, εντάξει…», λέει ο πατέρας του προπονητή σε μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA