Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, ο Αλέξης Κούγιας στέκεται τυχερός και βγαίνει από τροχαίο ατύχημα με μικροτραυματισμούς. Ο γνωστός ποινικολόγος τα ξημερώματα της Τετάρτης «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε φορτηγό, στην Εθνική Οδό, κατά την επιστροφή του από τη Λάρισα στην Αθήνα. Στις αρχές Οκτωβρίου, ακολουθώντας το αντίθετο δρομολόγιο, είδε την Porsche που οδηγούσε να γίνεται σμπαράλια καθώς πάτησε σε νερά και κατέληξε στο διαχωριστικό.

Διαβάστε ακόμη: Νέο σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια: «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Αυτή τη φορά ο Αλέξης Κούγιας οδηγούσε τζιπ και συνάντησε μπροστά του άλλο τροχαίο με δύο φορτηγά που είχαν κλείσει τη ΛΕΑ και την αριστερή λωρίδα. Εκείνος βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά και με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Την προηγούμενη φορά η Porsche -ίδια με του trapper Mad Clip που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το αυτοκίνητο- διαλύθηκε ολοσχερώς με τον ίδιο να αναφέρει λίγες ημέρες μετά πως: «Αυτά είναι μαθήματα ζωής, ήμουν τυχερός. Ειλικρινά σε αυτό το ατύχημα δεν είχα καμία ευθύνη. Όποιος δει την εικόνα του αυτοκινήτου καταλαβαίνει πόσο τυχερός ήμουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Πιθανώς, τα παιδιά μου να μην είχαν πατέρα σήμερα».

Την Τετάρτη, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο ποινικολόγος, διαλύθηκε.

Αλέξης Κούγιας: Ατύχημα και με τη μηχανή

Εξάλλου, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει έχουν συμβεί και άλλα τροχαία ατυχήματα στη ζωή του. «Έχω ταλαιπωρηθεί στη ζωή μου από ατυχήματα. Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και έμεινα 3 χρόνια στο ΚΑΤ. Και διεκόπη η καριέρα στο ποδόσφαιρο που είχε» είχε πει πρόσφατα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA