Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις μόλις ημέρες πριν, ο ράπερ Thug Slime ανέβαζε στους λογαριασμούς το τραγούδι Block Star που αμέσως κέρδισε θετικά σχόλια. Λίγες ημέρες αργότερα όμως θα «ζούσε» τους στίχους που τραγουδά. «Δεν απάντησα εχθές, συγγνώμη γλυκιά μου μα έπεσαν μαχαιριές» λέει στο verse 3 ο Thug Slime, που από χθες το βράδυ κρατείται για επίθεση με μαχαίρι στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό σε συμπλοκή που είχε με άτομα αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής!

Ο 25χρονος ράπερ θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα στο χώρο με πολλές επιτυχίες την τελευταία δεκαετία. Παιδί μεταναστών, ήρθε στην Ελλάδα πολύ μικρός, πήγε εδώ σχολείο, στο ίδιο με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ είχε συνεργαστεί με τον αδικοχαμένο trapper Mad Clip καθώς βρίσκονταν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία.

https://www.tiktok.com/@thuggslime/video/7027081725217983749

Με καταγωγή από την Βουλγαρία και τη Νιγηρία μεγάλωσε στα Σεπόλια, στη γειτονιά ουσιαστικά που έγινε η αιματηρή επίθεση, ενώ πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στις εικόνες που είχε από τη γειτονιά του. «Μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον, με έχουν επηρεάσει πολύ οι ιστορίες που άκουγα. Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς "πρέπει να είναι ένας άντρας". Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε» είχε πει πρόσφατα στη Lifo. 

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Ο ράπερ, που συνεχίζει να κρατείται στο ΑΤ Κολωνού, φέρεται να τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Έγιναν τρεις προσαγωγές από τις Αρχές. Άγνωστος μέχρι στιγμής ο λόγος της συμπλοκής. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο ράπερ έχει συλληφθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA