Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένο κεμπάπ, καθώς διαπιστώθηκε παρουσία σαλμονέλας και καλεί τους καταναλωτές που το έχουν αγοράσει να μην το καταναλώσουν. Ο Φορέας και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ», αριθμού παρτίδας LOT 27921, με ημερομηνία ανάλωσης 06/10/2022 και ημερομηνία κατάψυξης 06/10/2021, που παράγεται από την εταιρεία «Ι. ΔΑΒΟΥΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε». 

Σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθηνών του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο δείγμα.

Έτσι, ο Φορέας απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος και ήδη είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA