Μενού
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες σε έναν 15χρονο αλβανικής καταγωγής, μέλος της άγριας συμμορίας ανηλίκων που σκορπούσε τον τρόμο σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό, πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κάτοικο του Κολωνού, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι μέσα στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, με το οποίο τραυμάτισε τον 16χρονο μαθητή. Κατά την σύλληψη του, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως προσπάθησε να διαφύγει, χτυπώντας με γροθιές τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι τελικά του πέρασαν χειροπέδες. Ο 15χρονος φέρεται να ομολόγησε την συμμετοχή του στην συμμορία που, μεταξύ άλλων, βιντεοσκοπούσε τις αιματηρές επιθέσεις της.

Στο πρώτο βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Reader φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός δύο ανηλίκων (σ.σ. και το μαχαίρωμα του ενός) μέσα σε ΕΠΑΛ στο κέντρο της Αθήνας.

Στο δεύτερο βίντεο, στόχος είναι άλλος μαθητής ο οποίος δέχεται χτυπήματα χωρίς έλεος από τη συμμορία που είχαν συστήσει οι 7 ανήλικοι του «Colonos Hooligans». Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για εβδομάδες προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν τα εμπλεκόμενα άτομα, πριν προχωρήσουν σε τρεις συλλήψεις (σ.σ. ανάμεσα τους κι ο 17χρονος Αλβανός που κατηγορείται ως αρχηγός της συμμορίας).\

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA