Μενού
  • Α-
  • Α+

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε μετρό και τραμ το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου λόγω της διεξαγωγής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών αλλά και λόγω εργασιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ:

«Ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 του μετρό θα παραμείνει κλειστός καθ' όλη τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, λόγω τεχνικών εργασιών στην επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Οι σταθμοί «Νίκαια» και «Κορυδαλλός» θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής 900.

Τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ» από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου έως τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, λόγω διεξαγωγής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Επιπλέον, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 10:00 το πρωί τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Μηδείας-Μυκάλης», λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA