Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία κόντρα που τραβούσε χρόνια ήταν αυτή που είχε η δράστις της επίθεσης στο Χαλάνδρι με τον οφθαλμίατρο Γ.Ν., τον οποίο πυροβόλησε στη μέση του δρόμου, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας. Η σχέση που είχε η κοπέλα αλβανικής καταγωγής με τον μεγαλογιατρό είχε ως αποτέλεσμα ένα παιδί, για το οποίο «ξέσπασε πόλεμος» με τις αναρτήσεις στο προφίλ της γυναίκας στο Facebook να είναι ενδεικτικές για το κλίμα που επικρατούσε στις σχέσεις τους.

Από απειλητικά μηνύματα μέχρι δακρύβρεχτες αναρτήσεις, η Κ.Τ. εξαπέλυε επιθέσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση κατά του άνδρα που -όπως ισχυριζόταν η ίδια- την είχε βιάσει και στη συνέχεια είχε απαγάγει το παιδί της. Ανέβαζε στο Διαδίκτυο με print screen τα μηνύματα που αντάλλαζαν, ενώ σε κάθε πράξη που προχωρούσε ο γιατρός για να την απομακρύνει από τη ζωή του, εκείνη απαντούσε με αναρτήσεις, στις οποίες εξαπέλυε φραστικές επιθέσεις στον ίδιο, στη σύζυγό του, αλλά και στα νομικά όργανα που δεν βοηθούσαν στον «δίκαιο αγώνα» της.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία ανάρτηση, στην οποία είχε προχωρήσει η Κ.Τ., την Τρίτη (9/11) στην οποία έγραφε: «ΕΛΛΗΝΕΣ.....Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της Μ. μου (σσ. εδώ αναφέρει το όνομα του παιδιού) θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών ( που μάλλον ή πλήρομενη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου " πουλάει " τρέλα λέγοντας με " δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων ".

Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομάκρυνθω από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομάκρυνθει αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ . Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Σε άλλη της ανάρτηση, στις 17 Αυγούστου, η Κ.Τ. έγραψε πως: «Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλεκόντε αστυνομίκοι έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την συζύγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφότου εν τέλη ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΆΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!) και ανέφερε τότε ότι λέγεται Κ.Μ. (σσ. εδώ αναφέρει το όνομα ενός γιατρού)».

Σε άλλες αναρτήσεις της η γυναίκα «βγάζει στη φόρα» μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον γιατρό -και μετέπειτα θύμα της- θέλοντας να προβάλλει τη συμπεριφορά του εναντίον της. Σε ένα από τα μηνύματα εμφανίζεται ο γιατρός να της λέει πως «Το βρωμόστομά σου θα στο κλείσω, αλλά με νόμιμα μέσα γιατί εμείς δεν είμαστε τραμπούκοι όπως εσύ» ενώ σε άλλο print screen που ανέβασε από συνομιλία τους η Κ.Τ. , ο οφθαλμίατρος γράφει: «Να ευχαριστείς το Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια ζωή φυσιολογική και ήρεμη γιατί αν ήταν μαζί σου, στη κατάσταση που είσαι, ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω», ενώ σε άλλη φωτογραφία της γράφει πως «Χρειάζεσαι φάρμακα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA