Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα περιστατικό ενδεικτικό του πόσο μπορούν να επηρεαστούν κάποιοι άνθρωποι από τα Fake News των αρνητών του κορονοϊού, αποκάλυψε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καπραβέλος, ασθενής με κορονοϊό πέταξε τα σωληνάκια, αν και χρειαζόταν οξυγόνο, και το έσκασε από το νοσοκομείο!

 «Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη (…) Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Καπραβέλος αναδεικνύοντας την τεράστια πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας και συμπλήρωσε: «Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορονοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν, πιέζουν και ξεγελούν».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία», ενώ ανέφερε ένα περιστατικό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» που ασθενής πέταξε τα σωληνάκια, αν και χρειαζόταν οξυγόνο, και έφυγε από το τμήμα. «Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω. Προφανώς είχε άκουσε κάποιες ‘συμβουλές’» σχολίασε.

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακά. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και τέσσερις εισαγωγές για τα υπόλοιπα… Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό και ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA