Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία, εκτυλίχθηκαν σε γειτονιά της Καλλιθέας, όπου δύο ληστές επιχείρησαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα και μετά από ανθρωποκυνηγητό πάνω σε ταράτσες, ο ένας συνελήφθη και ο άλλος διέφυγε και αναζητείται. Συγκεκριμένα, δύο διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλουν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στην οποία μάλιστα διέμενε ένας από τους δύο. Λίγο πριν τα καταφέρουν όμως, έγιναν αντιληπτοί από ενοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέσα σε λίγα λεπτά ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη ανάμεσα στους οπλισμένους διαρρήκτες που στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί τους ακολούθησαν στην ταράτσα με αποτέλεσμα το κυνηγητό να συνεχιστεί σε παραδιπλανές πολυκατοικίες, αφού οι διαρρήκτες άρχισαν να πηδούν από το ένα κτίριο στο άλλο. 

Μετά από ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από τους δύο ληστές στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας και από η ταυτοποίηση έδειξε ότι πρόκειται για ένα 45χρονο ημεδαπό. Αντίθετα, ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και η αστυνομία τον αναζητεί.

Κατά τη σωματική έρευνα στον συλληφθέντα στην κατοχή του βρέθηκαν ένα περίστροφο, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και ένα πιστόλι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν η Ασφάλεια Καλλιθέας και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA