Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλυπτικό βίντεο με τη δράση της συμμορίας ανηλίκων «Colonos hooligans family» ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο καταγράφονται οι ανήλικοι να κάνουν γυαλιά – καρφιά αίθουσα σχολείου στο οποίο είχαν εισβάλει. 

Διαβάστε ακόμη: Colonos hooligans family: Εκτός από μαχαιριές έκλεβαν μηχανάκια, τσάντες και ήξεραν να ανοίγουν σπίτια - Διάλογοι-σοκ

Στο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, απεικονίζονται οι ανήλικοι να προσπαθούν να γκρεμίσουν τοίχους και να πετούν καρέκλες. Το βίντεο, μάλιστα, ανήρτησαν οι ίδιοι στις προσωπικές στους σελίδες στα social media, ώστε να εκφοβίζουν τα θύματά τους, αλλά να παίρνουν πόντους, όπως λένε οι αστυνομικοί, έναντι άλλων συμμοριών.

Οι τρεις ανήλικοι της συμμορίας έχουν προφυλακιστεί, ενώ ο τέταρτος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 16χρονο στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ τον Οκτώβριο, έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί. Σε βάρος των ανηλίκων που φέρονται να συμμετείχαν σε ένοπλες επιθέσεις στον Κολωνό έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA