Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων, μετά τη σύλληψη ενός αστυφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στη μόλις 4 ετών κόρη του. Η σύλληψη του αστυνομικού έγινε από τις Εσωτερικές Υποθέσεις, καθώς οι «Αδιάφθοροι» είχαν στα χέρια τους καταγγελία από την πρώην σύζυγο του. Μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εκδόθηκε ένταλμα από την Εισαγγελία και έγινε η σύλληψη του αστυφύλακα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «αποπλάνηση παιδιών» και «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που κατηγορείται πως ασέλγησε στην μόλις 4 ετών κορούλα του, είναι 29χρονος και η πρώην σύζυγός του τον περιγράφει ως επιθετικό, βίαιο και ναρκομανή. Ο ίδιος είχε συλληφθεί για κατοχή χασίς το 2018 αλλά αθωώθηκε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA