Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόταση του εισαγγελέα ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και υποστήριξε πως ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι δεν είχε οποιαδήποτε σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν. Η δήλωση για την εξωσυζυγική σχέση έρχεται μετά το «ξέσπασμα» της Αγγελικής Νικολούλη που είπε on air ότι θα θυμίσει η ίδια στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο για τη γυναίκα που «αναζητούσε εναγωνίως». 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά - εισαγγελέας: «Υποκριτής κι αμετανόητος - Την έπνιγε για 5 λεπτά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»

«Στο δικαστήριο που θα γίνει διακυβεύεται ένα βασικό ζήτημα, το πώς πυροδοτήθηκε η κατάσταση», είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης για την πρόταση του εισαγγελέα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. «Ο εντολέας μου είναι αυτός που αν θέλει θα διαψεύσει δημοσιεύματα. Όσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να δίνουν κάτι στην υπόθεση, ακόμα και αύριο μπορούν να κατατεθούν ώστε να αξιολογηθούν», σχολίασε μιλώντας στο MEGA. Όσον αφορά τα σενάρια για εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο δικηγόρος του απαντά: «Ο εντολέας μου λέει ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν. Δεν τη γνωρίζει καν τη γυναίκα». 

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Το «ξέσπασμα» της Νικολούλη

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το ''Φως στο Τούνελ'' για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι ''...ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι'', Αυτό λέει τώρα», είχε πει ο δημοσιογράφος του «Φως στο Τούνελ», Δημήτρης Φρέσκος.

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ», απάντησε η Αγγελική Νικολούλη.

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», συνέχισε η δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA