Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε κατηγορία που του αποδίδεται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του, απορρίπτει ο αστυνομικός που συνελήφθη την Κυριακή στα Τρίκαλα. Δια μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Γιώργου Παναγιώτου, δηλώνει αθώος: «Απορρίπτω κάθε κατηγορία από αυτές που μου αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Τη δήλωση του πελάτη του μετέφερε ο δικηγόρος στο trikalavoice.gr, μετά την είδηση της σύλληψης για την υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα. Ο αστυνομικός απορρίπτει δηλώνει πως η αλήθεια θα λάμψει, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που διέρρευσαν στοιχεία της υπόθεσης στα ΜΜΕ, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τον ανακριτή.

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγιώτου, όπως είπε: «Εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία, η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση». Ο 29χρονος αστυνομικός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή πιθανότατα την Πέμπτη

Η κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που κατηγορείται πως ασέλγησε στην μόλις 4 ετών κόρη του, είναι 29χρονος και η πρώην σύζυγός του τον περιγράφει ως επιθετικό, βίαιο και ναρκομανή. Ο ίδιος είχε συλληφθεί για κατοχή χασίς το 2018, αλλά αθωώθηκε. Μέχρι τώρα η δικογραφία βασίζεται σε όσα κατέθεσε η πρώην σύζυγος του και όσα κατάφερε να εξηγήσει το ανήλικο κοριτσάκι να καταδεικνύουν τι έχει συμβεί.

Το ζευγάρι χώρισε τον Αύγουστο του 2018 και όπως αναφέρει στην κατάθεση της η σύζυγος του «υπογράψαμε ένα συμφωνητικό διάρκειας δύο ετών, στο οποίο καθορίζονταν επιμέρους ζητήματα όπως το ύψος της διατροφής και την επικοινωνία του πρώην άντρα μου με το παιδί». Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2020 το συμφωνητικό έληξε και όπως ανέφερε στους αξιωματικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων η πρώην σύζυγος του αστυφύλακα, έκτοτε ξεκίνησαν αντεγκλήσεις που αφορούσαν στη διατροφή και στην επικοινωνία με το παιδί.

Σύμφωνα με την κατάθεση της «το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο πρώην άντρας μου ήρθε στο σπίτι μου και πήρε το παιδί, καθώς ήταν το Σαββατοκύριακο που θα περνούσε μαζί του με βάση τη συμφωνία που είχαμε κάνει. (...) Την Κυριακή επέστρεψε το παιδί στο σπίτι μου. Εγώ κατάλαβα ότι κακό είχε συμβεί στο παιδί καθώς ήταν ιδιαίτερα ντροπαλό κάτι που ήταν ασυνήθιστο ενώ όταν έβγαλε τα ρούχα της για να βάλει τις πιτζάμες διαπίστωσα ότι το παιδί ήταν ερυθρό στην ευαίσθητη περιοχή. Μια εικόνα την οποία ποτέ δεν είχε αντικρίσει στο παρελθόν».

Στη συνέχεια η γυναίκα εξηγεί πως «εγώ φωτογράφισα με το κινητό μου τηλέφωνο το παιδί και το μεσημέρι της Δευτέρας επικοινώνησα με τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί και του ζήτησα να το εξετάσει. Μετά πήγα το παιδί στο νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο και εισήχθη προληπτικά στη μαιευτική κλινική. Η γυναικολόγος μετά από την εξέταση ανέφερε πως διαπίστωσε μία ένδειξη τραυματισμού στην περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει από που έρχεται και που οφείλεται».

Ο 29χρονος αστυφύλακας παραμένει κρατούμενος, ενώ στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν σταλεί για ανάλυση οι 6 σκληροί δίσκοι, οι 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το tablet και τα 2 κινητά τηλέφωνα του.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 ''γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών'' του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA