Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δύτης Χρόνης Χλίτσιος είναι ο Έλληνας...  «aquaman» καθώς κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ άπνοιας. Ήταν για 11 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα βουτηγμένος σε ένα πλημμυρισμένο ορυχείο της Γερμανίας, σε θερμοκρασία 7 βαθμών Κελσίου!

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Εφαγε 76 hot dog σε 10 λεπτά και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ

«Κάθε επίτευγμα που καταφέρνουμε όταν ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χρειάζεται προπόνηση τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική», τόνισε ο Έλληνας δύτης, που  κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ άπνοιας, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα». Ο «Έλληνας aquaman», Χρόνης Χλίτσιος, έκλεισε 11 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα βουτηγμένος σε ένα πλημμυρισμένο ορυχείο της Γερμανίας, σε θερμοκρασία 7 βαθμών.  

Μιλώντας για την εμπειρία του ο κ. Χλίτσιος ανέφερε: «Στο σπήλαιο που βούτηξα οι θερμοκρασίες ήταν τόσο δυσβάσταχτες, ήταν στους 7 βαθμούς, λίγο πιο πάνω από τη θερμοκρασία που το νερό στερεοποιείται και γίνει πάγος» και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορείς να κάνεις τέτοια προπόνηση στην Ελλάδα, καθώς η χαμηλότερη θερμοκρασία του νερού είναι μέχρι 11-12 βαθμούς. Άρα όση προετοιμασία και να κάνεις, είναι κάτι πρωτόγνωρο που αντιμετωπίζεις εκείνη τη στιγμή. Παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα».

Πηγή: neakriti.gr 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA