Μενού
  • Α-
  • Α+

Σωτήρια για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αποδείχθηκαν τα αντανακλαστικά του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. «Έκανα αυτό που θα έκαναν και άλλοι στη θέση μου» λέει ο νεαρός ρεφερί.  Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στο 50' της αναμέτρησης Αστέρας Καμαρούλας-ΑΕ Μεσολογγίου για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ο Γιάννης Αριστόπουλος των γηπεδούχων βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα, κάτι που κατάλαβε ο διαιτητής του αγώνα που έτρεξε αμέσως κοντά του και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Έτσι ο ποδοσφαιριστής απέφυγε τα χειρότερα και συνήλθε χάρις στην άμεση κινητοποίηση του νεαρού ρέφερι. 

«Κατευθείαν χωρίς να σκεφτώ πάρα πολλά πήγα κοντά του, του έκανα το κεφάλι λίγο προς τα πίσω και προσπάθησα να του ανοίξω λίγο το σαγόνι. Είχε χαλαρώσει η γλώσσα και του έκλεινε την εισπνοή. Κοινώς του είχε γυρίσει η γλώσσα» είπε στον ALPHA ο Κώστας Τσοπλάκος που αποδείχθηκε σωτήρας του άτυχου ποδοσφαιριστή. «Μου είπε ότι την ώρα που έπεσε κάτω, του μπήκε καουτσούκ από το γήπεδο. Ήταν πλαστικός ο τάπητας και την ώρα που έπεσε μπήκε καουτσούκ στο στόμα του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή. Το παιδί μετά από ένα λεπτό περίπου είχε βρει τις αισθήσεις του και ήταν μια χαρά. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και αν μου ξανασυμβεί θα το κάνω και πάλι. Έκανα αυτό που θα έκαναν και άλλοι στη θέση μου», συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA