Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές «φαρ ουέστ» εκτυλίχθηκαν στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα περίπου δέκα ατόμων, με δύο μαχαίρια, ένα όπλο και καδρόνια, επιτέθηκε και λήστεψε υπάλληλο μίνι μάρκετ.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ενοπλοι μπήκαν με αεροβόλο και «άδειασαν» ψιλικατζίδικο

Η ομάδα των αλλοδαπών που λήστεψε τον Πακιστανό υπάλληλο του καταστήματος στην οδό Μοναστηρίου 48, δε δίστασε να του επιτεθεί χτυπώντας τον, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν ή να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα φονικά αντικείμενα που είχαν μαζί τους, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δράστες έφεραν δύο μαχαίρια, ένα όπλο και καδρόνια. Απέσπασαν από τον υπάλληλο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ποσό περίπου των 2.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που το κατάστημα έκλεινε. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA