Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σταθερός ήχος του αναπνευστήρα, που προαναγγέλλει το θάνατο, είναι τα γαλόνια και τα παράσημα μαζί των σκληρών αντιεμβολιαστών. Το δικό τους θάνατο. Το θάνατο των αγαπημένων τους. Το θάνατο, που σκορπούν αδιακρίτως δεξιά και αριστερά. Βουτάνε καθημερινά τα χέρια τους στο αίμα. Δίνουν και την ζωή τους χωρίς φόβο στο πεδίο της μάχης. Οι μεγάλοι αγώνες απαιτούν θυσίες και το ξέρουν. Εχουν και παράπλευρες απώλειες και το έχουν αποδεχτεί. Μπροστά στον υπέρτατο στόχο της  επανάστασης της άρνησης του κορονοϊού και των εμβολίων τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Λαμπρό παράδειγμα αυτοθυσίας. 

Οι φωτισμένοι ηγέτες τους από το σκότος του Διαδικτύου κινούν τα νήματα. Αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποιος θα μείνει σπίτι να θεραπευτεί με μαντζούνια και σε ποιον θα επιτρέψουν να ζητήσει βοήθεια από την επιστήμη. Οι εμπνευσμένοι καθοδηγητές τους από την προσωπική τους αφάνεια δίνουν οδηγίες ζωής και θανάτου στις ρωμαϊκές αρένες των εντατικών. Και φυσικά οι απλοί στρατιώτες, που υψώνουν περήφανα το λάβαρο της άρνησης προτάσσοντας τα στήθη τους και τα πνευμόνια τους για να τα κάνει σκόνη ο κορονοϊός. Θέλει τελικά πολλή δύναμη και απαράμιλλο θάρρος για να παίξεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα επειδή στο είπε ένα νούμερο στο Facebook. 

Οι αντιεμβολιαστές σκοτώνουν διασπείροντας τον ιό και σκοτώνονται από αυτόν. Κάθε μέρα. Είναι όμως ήρωες. Ακολούθησαν πιστά τις εντολές των ανωτέρων τους, οι οποίοι μέσα από τα social media τους ζήτησαν να θυσιαστούν. Και αυτοί το έκαναν. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε βλέπουν γύρω τους. Τους αποδίδουν τιμές μετά θάνατον όμως. Καλό κατευόδιο στους ήρωες. Ηταν θέλημα Θεού.  

Αλήθεια, για ποιο λόγο πεθαίνουν; Μα φυσικά γιατί αρνούνται να υποκύψουν. Για ποιο λόγο κολλάνε τους διπλανούς τους και τους στέλνουν αδιάβαστους; Μα γιατί έχουν θυμό μέσα τους. Γιατί τους κλειδαμπάρωσαν ένα χρόνο στα σπίτια τους, πληρώνοντάς τους κανονικά για να τους προφυλάξουν δήθεν από έναν φονικό ιό, που όμως δεν υπήρχε. Γιατί τους στέρησαν την ελευθερία τους όταν δεν υπήρχε το εμβόλιο.

δυσκολεύοντας τους να κολλήσουν μια απλή γριπούλα επειδή υποτίθεται ότι τους προστάτευσαν. Γιατί τώρα θέλουν να τους κάνουν με το ζόρι ένα εμβόλιο, που αν δεν τους σκοτώσουν οι φοβερές παρενέργειές του, θα τους μεταμορφώσει σε ζόμπι. Ναι, εκείνο το εμβόλιο, που όλα τα λαμπρά μυαλά αυτού του κόσμου  παράτησαν τα πάντα για να το ανακαλύψουν. 

Οχι ρε! Αντίσταση! Μακριά εσείς και οι βελόνες σας με το αναθεματισμένο μπόλι σας. Αέραααα! Φυσική ανοσία. Φυσικά αντισώματα και όχι μεταλλαγμένα πράγματα για να μας φαρμακώσετε. Δε θα μας αλλάξετε το DNA μας. Ούτε το δικό μας, ούτε των πατεράδων μας, ούτε και των παππούδων μας. Και τα κρούσματα, που τραβάνε την ανηφόρα, τα έχετε «μαγειρέψει» μία χαρά. Και τα σφραγισμένα φέρετρα με ανεμβολίαστους, που κάνουν παρέλαση έξω από τις εντατικές, δεν είναι από Covid. Εκταφές σε όλους. Οι ιατροδικαστές να βαρέσουν υπερωρίες για να λάμψει η αλήθεια. 

Αλλά εμείς ότι και αν γίνει δε θα υποκύψουμε. Τσιμέντο. Οσο για αυτούς, που βγάζετε στα κανάλια ότι τάχα αλλαξοπίστησαν αφού αρρώστησαν από τον ιό και καλούν τον κόσμο να εμβολιαστεί, προδότες είναι. Κανείς δε θέλει τους προδότες. Εμείς δε θα λυγίσουμε ακόμα και αν μας τελειώσει η ανάσα. Πάρτε το χαμπάρι.  Πετάμε και τα σωληνάκια άμα λάχει και λογαριασμό δε δίνουμε στα πρακτοράκια σας με τις λευκές ποδιές. Καλύτερα ο θάνατος παρά να μας διασωληνώσετε. Εχουμε ρητές εντολές. Ούτε να διανοηθείτε να το επιχειρήσετε σε αυτούς, που από την πολλή μας αγάπη τους κρατάμε με νύχια και με δόντια ανεμβολίαστους. Διασωληνώστε τους μπολιασμένους. Είναι που μας λέγατε ότι αυτοί δε θα πέθαιναν. Τα καταραμένα εμβόλια σας τους σκοτώνουν, όχι ο κορονοϊός.  

Αυτός είναι αληθινός αγώνας. Αξίζει να πεθάνει κανείς για αυτά τα ιδανικά. Τιμή στους ήρωες του εμβολίου. Μνήματα παντού. Όμως ο θάνατος χωρίς οξυγόνο είναι δύσκολος. Σκάμε. Δεν υπάρχει ανάσα. Δεν έχουν ανάσα ούτε οι φίλοι μας. Ούτε οι γονείς μας και οι παππούδες μας. Κόβεται η ανάσα και σε όσους μας πλησιάζουν. Κόλλησαν και αυτοί. Ας πρόσεχαν. Ολοι θα πεθάνουμε κάποτε. Με μία διαφορά. Σε εμάς δε θα κυλάει το εμβόλιο σας στις φλέβες μας. Φύγαμε καθαροί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA