Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν κάτοικο κοντά στην παραλία των Σαβαλίων Ηλείας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Το θύμα ήταν αλβανικής καταγωγής, περίπου 55 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το βράδυ της Κυριακής ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αρχικά να τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά δεν κατάλαβε τι συνέβη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον τόπο του ατυχήματος υπό την υποψία ότι μπορεί να είχε χτυπήσει και τραυματίσει κάποιο άτομο. Ωστόσο, ψάχνοντας στο σημείο δεν βρήκε κάποια ένδειξη ατυχήματος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου πήγε στην αστυνομία, και ανέφερε το γεγονός και από εκείνη τη στιγμή άρχισε η αναζήτηση του τραυματισμένου. Τελικά το πρωί της Δευτέρας, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του σε μικρή απόσταση από το σημείο του τροχαίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA