Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις για τον πρώτο γάμο της εικαστικού που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Η 49χρονη είχε παντρευτεί στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό ο οποίος αρχικώς είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού, την οποία απέσυρε αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: Χαλάνδρι: Αποσύρθηκε ο δικηγόρος της εικαστικού που πυροβόλησε τον γιατρό 

Στις αρχές του 2002, η 49χρονη είχε γνωρίσει τον ναυτικό και παρουσιαζόταν στο νησί ως Ιταλίδα εικαστικός. Κάτοικοι λένε ότι είχε ζητήσει από τους γονείς του να φύγουν από το σπίτι τους για να το μετατρέψει σε ατελιέ. Και όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, εκεί η 49χρονη δήλωσε την αλβανική της καταγωγή και τα οικιακά ως απασχόληση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αρκετοί κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους ήταν λευκός, ώστε η εικαστικός να λάβει τα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα. Μετά τον γάμο, ελάχιστες ήταν οι εμφανίσεις της στην Κεφαλονιά. Συγγενείς του ναυτικού δηλώνουν ότι ταλαιπώρησε την οικογένειά του με οικονομικές απαιτήσεις. «Έκανε την ανοησία ο αδελφός μου και την παντρεύτηκε. Ούτε τότε ήθελα να τη δω, ούτε και τώρα. Με είχε ενοχλήσει δυο-τρεις φορές και ευτυχώς έφυγε. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή τη γυναίκα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, τότε θα πω ό,τι ξέρω για εκείνη» λέει ο αδερφός του πρώην συζύγου της 49χρονης.

Το 2020 η 49χρονη επιστρέφει στην Κεφαλονιά και μένει στο σπίτι του νέου της συντρόφου και σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλων του ληξιαρχείου, τότε δήλωσε δικηγόρος και ζητούσε να ακυρωθεί ο γάμος της με τον ναυτικό γιατί «πλαστογράφησαν κάποιοι τα έγγραφα». «Ερχόταν επανειλημμένως και μας απειλούσε “θα δείτε τι θα πάθετε, θα σας δείξω εγώ” και έλεγε ότι είχαμε χρηματιστεί από κάποιους για να πλαστογραφήσουμε τις ληξιαρχικές πράξεις του γάμου. Είχαμε θορυβηθεί και αναγκαστήκαμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία» λέει υπάλληλος του δημαρχείου Ληξουρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA